Bemutatkozás

Img
Lady Fitness Stúdió

Lady Fitness, vagyis csak nőknek!

Nőket, lányokat, asszonyokat, nagymamákat, feleségeket, barátnőket...hozunk jó formába! Mindehhez női gépekkel felszerelt fitnessz terem, finn- és infrszaunák, aerobik terem, masszázs és tapasztalt, szakképzett személyzet áll rendelkezésére! Nálunk edzhetsz kíváncsi férfi tekintetek és a legtrendibb fitnessz ruhák nélkül. Nem számít, hogy hány éves vagy és nem számít a súlyod sem! Segítünk, ha gondot okoz a túlsúlyod, a változó kor, a gerinsérved vagy egyéb más probléma. De nálunk a helyed, ha egyszerűen csak jól szeretnéd érezni Magad a bőröben!

Mi készen állunk! Várunk!

A Lady Fitness Stúdió 2002 márciusában nyitotta meg kapuit, és több mint 400 négyzetméteren várja a sportolni, kikapcsolódni vágyó lányokat, hölgyeket és asszonyokat. A stúdió teljes körű kiemelt minőségű szolgáltatásaival képviseli Szombathely első és egyetlen csak nőknek szóló Fitness klubját. Folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal és szakembereink segítségével valósítjuk meg nálunk a sportolni és szépülni vágyók elképzeléseit.

A Stúdió szeretettel várja vendégeit kifejezetten női gépekkel berendezett edzőteremmel, cardio gépparkkal, 30-40 fős aerobik teremmel, masszázs illetve kozmetikai részleggel, infra -és finn szaunával. Célunk, hogy minden réteg és korosztály megismerje és látogassa stúdiónkat, szolgáltatásain legyenek mindenki számára elérhetőek. Ehhez az elképzelésünkhöz magasan képzett szakemberekkel és udvarias kiszolgálással szeretnénk hozzájárulni.

NYITVATARTÁS:

Hétfő-Péntek: 8.00  - 20.00

Szombat: 10.00 - 18.00

Vasárnap: zárva

http://www.youtube.com/watch?v=Vg3X4FuiaxM

Rólunk még többet is megtudhatsz egy profi tollforgató és egy vendégünk szemén át:

 Nyugat.hu Cikk (www.nyugat.hu/tartalom/cikk/lady_fitness_szombathely)
 
• Kedves Ramóna! Kedves Andi!
A mai brutális - has, hátizom és combizmok - edzése után megpróbálom mondatokba foglalni, hogy minden kínzás és véres verejték folyatás ellenére miért szeretek hozzátok járni. Ja? És hogyan is kerültem a Lady fitness köreibe.
Az elmúlt 7 évben teljesen abba hagytam a sportolást, - új szerelem, új pasi, új élet felkiáltással. A pasi miatt a dohányzásról is leszoktam, de a jó kis esti kajálásokra és süti evésekre azonban "ektomorf" alkatú pasim mellett rászoktam. Szépen, lassan, nagyon lassan, alattomosan, fű alatt, észrevétlenül, 7 év alatt felkúszott rám néhány kilónyi úszógumi, depo zsírszövet.
Megesett e közben az is, hogy meglátogatott a változó korszak is. A sok kaja, pia, sütikézés mellett ezzel nyugtatgattam magam, hogy hát ez az idő is eljött, - nosza, nincsen mit tenni. - "Most már lassan jöhetnek az unokák, mert már a hasam is előrébb van, mint a melleim." A fotókon már úgy is néztem ki, mint a nagymamám.
Nem nagyon tetszett, de nem tettem mást, minthogy nem nézegettem a fotókat magamról, sőt egy idő után már nem is engedtem fotókat készíteni magamról. Nos, ezt is elintéztem egykönnyen. No fotó, most már megyünk kifelé az élők sorából.... nincs mit tenni, ez már csak így van rendjén.
Éjszakánként nem sokat aludtam, forgolódtam, néhányszor fel is keltem, mert pisilnem kellett, - hát a változó korhoz tehát ez is hozzá tartozik. S még az is, hogy alig bírtam az ágyból kimászni. Elindulni sem volt könnyű hajnalonként, reggelenként. Mint tudjuk 40 év felett már kezd minden berozsdásodni, kell néhány 5-10perc, mire minden bejáratódik. Hát a változókor ezt is elhozta. Na és a szex, az már az embernek ilyenkor a háta közepére sem hiányzik.... Csináljon a pasi, amit akar. Szagolja, amit, akit leszakított, választott magának. Punk-tum.
2012 februárban aztán megláttam magamat tetőtől talpig egy tükörrel körbetapétázott jakuzziban. Nászutas lakosztály, tükrös jakuzzi... - egyszerűen sokkoló volt. Gondolat ébresztő volt a látványom, a tükörképem. - "Na most így vagy,rendkívüli módon meg fogom magam utálni, vagy el kezdek csinálni valamit!" VÉGRE! Elindult a gondolat.
Aztán a cselekedet. Megbeszéltem a barátnőmmel,hogy megyek vele a kondi terembe, egyedül még nem merek, de muszáj végre megmozdulni. Persze az időpontokat nem tudtuk összeegyeztetni Emesével, így szó sem lehetett arról, hogy együtt menjünk. Kaptam tőle címet, edző nevet, telefonszámot, mentem is, ott is voltam, de az edző sehol. Viszont volt vagy egy tucat fiatal sportoló srác, - foghegyről odavágták nekem, hogy "mindjárt jön az edző", mi is rá várunk, mert edzés lesz. Nekem, több sem kellett, persze nem vártam meg. - "Még hogy én, ilyen állapotban, mikor alig kapok levegőt, előrébb a hasam a mellemnél, - ezekkel a fiúkkal együtt edzek?" "Hogy azon röhögjenek, hogy liheg és prüszköl az öreglány? Na nem, ebből én nem kérek!"
Azzal a lendülettel, ahogy ez a gondolat megfogant az agyamban, már fordultam is ki az ajtón és a régi emlékeimből bepattant a megmentő megoldás. A Lady Fitness!!! Szombathely egyetlen női fitness terme. Március 8-án benéztem a csajokhoz, ott maradtam próba edzésen, szerződést is kötöttem, nehogy két hét múlva megfutamodjam.
Hát azóta is nyögök, szenvedek, prüszkölök és izzadok, - de csak a női társaim és edzőim ellőtt, hála Istennek. De mondhatom, megéri, megérte!!!
Új barátaim lettek, új terveim és céljaim az edzőim szakmai tudásán keresztül. Jó tanácsaikat megfogadva és természetesen az edzéseket végigcsinálva búcsút intettem már régi barátaimnak, a rossz tanácsadóimnak, mint a fölösleges gyilkos kilóknak, a derék fájásnak, a reggeli ízületi merevségnek, az örökös hőhullámoknak, a tespedésnek, lustálkodásnak és a fölösleges süteményzabálásoknak. Ja és a legfőbb barátom lettem saját magamnak, már nem kapok frászt a saját tükörképemtől. Nagymami elment, visszajöttem helyette én, a régi ÉN, - hála nektek edző csajok. Köszönöm.

Hát most aztán bepótoltam a késedelmet!
Puszi
Kata