Lady Fitness, vagyis csak nőknek!

Nőket, lányokat, asszonyokat, nagymamákat, feleségeket, barátnőket...hozunk jó formába! Mindehhez női gépekkel felszerelt fitnessz terem, finn- és infraszaunák, aerobik terem, masszázs és tapasztalt, szakképzett személyzet áll rendelkezésére! Nálunk edzhetsz kíváncsi férfi tekintetek és a legtrendibb fitnessz ruhák nélkül! Nem számít, hogy hány éves vagy és nem számít a súlyod sem! Segítünk, ha gondot okoz a túlsúlyod, a változó kor, a gerinsérved vagy egyéb más probléma. De nálunk a helyed, ha egyszerűen csak jól szeretnéd érezni Magad a bőröben!

Személyi edzés

Nem kell sztárnak lenned, hogy saját személyi edződ legyen! Céljaid megvalósításához kérd személyi edzőink segítségét!
tovább

Szaunák

Stúdiónkban egy finn és két infraszauna segíti a tökéletes felfrissülés és ellazulás, a teljes méregtelenítést. Infraszaunáink különlegessége a beépített fényterápia!
tovább

Aerobic

HCP: Állva és talajon végzett gyakorlatok végzése különböző sportszerek segítségével, kifejezetten a problémás zónákra – Has-Comb-Popsi..
tovább

Masszázs

Masszázsok a : -jó alakért -a hátfájás nélküli mindennapokért -a felfrissülésért -a cellulitisz ellen.
tovább

Cardio-Fitness-Terem

Igényes, kulturált környezetben professzionális cardio gépekkel (elliptikus sífutó-, lépcsőző evezőgép, kerékpár) és kimondottan női anatómiai méreteknek kialakított,..
tovább

UV mentes barnítás

Napbarnított bőr percek alatt:
tovább

Iratkozzon fel hírlevelünkre!