Masszázs

Masszázsok a :  -jó alakért
                             -a hátfájás nélküli mindennapokért
                             -a felfrissülésért
                             -a cellulitisz ellen


 Mélymelegterápiás méregtelenítő és fogyasztó masszázs:


 Komplett eljárás: masszázs-köpölyözés-tekercselés. Kúraszerűen ajánlott. Hatására cm-ekben és kg-okban mért fogyás érhető el életviteli változásokkal. A kezelés segíti a stressz és a feszültség oldását, mivel a tekercselés során az egyén 25-30 percig relaxációs állapotban pihen. Az eljárás időtartama 90 perc.


A túlzott táplálékbevitel (kalóriában mért), az egészségügyi hormon-és anyagcserezavarok, illetve a nem megfelelő életmód (mozgáshiány) miatt kialakult túlsúly és a narancsbőr elváltozások megszüntetésére rengeteg kozmetikai és egyéb masszázstechnikai eljárást dolgoztak már ki a szakemberek és a kozmetikusok. A mai rohanó világban nem fordítunk kellő időt egészségünk megőrzésére, csak akkor törődünk vele, amikor már érezzük, hogy valami baj van a testsúlyunkkal, és ez által egészségünkkel is. Ez a hosszú évek folyamán kifejlesztett masszázseljárás nem látványos, és néha sajnos fájdalmas is lehet. De mely fogyókúrás masszázs az, amelyik nem jár fájdalommal? A kívánthatás eléréséhez nem elegendő csak masszírozásra hagyatkozni, hanem be kell tartani a kezeléshez ajánlott étkezési és életviteli tanácsokat. 


A kezelés nem komplett masszírozás, a kezelés során a túlsúly által érintett testfelületek kerülnek a kezelési eljárás alkalmazására. Ezek főleg a comb külső és belső oldala, a felkar test felöli oldala, a has, a deréktájék és a hónaljárok test-felöli oldala. Nőknél esetenként a mellek feletti szakasz, a kulcscsont és a mellek közötti terület. A kezelés több fogásnemre épül fel, és mindig a célnak megfelelőt alkalmazva érjük el a legjobb hatásfokot. Kiegészítő eljárásként a köpölyt (vákum-terápiát) alkalmazzuk egyénre szabottan.


Hatásmechanizmusa a következő: a kezelés során a masszírozási fogásokat váltva a vivőanyagokat bejuttatjuk a szövetek közé, majd hőtakaróval betakarjuk a klienst.  A vivőanyag a hő hatására még mélyebben beszívódik. A vivőanyag és a hő hatására a szövetek vizet veszítenek, melyet aztán folyamatosan pótolni kell! E körforgás eredményeképpen szinte „kimossuk” a szervezetből az anyagcserét lassító méreg és salakanyagokat. Az anyagcsere felgyorsul, beindul a fogyás, a bőr megszépül. A kezelés hatását fokozza a masszírozás utáni intenzív mozgásterápia és az infraszauna használata. Ahány kezelést alkalmazunk egy hét leforgása alatt, annyi hétre prolongáljuk a kezelés hatását. Az első héten javasolt a 3, majd heti egy kezelés, addig, amíg a kívánt testsúlycsökkenést el nem érjük. 


 Frissítő svédmasszázs:
 Ellazít és feltölt, oldja a szervezetben felgyülemlett feszültséget, blokkokat, élénkíti a vérkeringést, segíti a negatív energiák távozását. Masszázs lábujjtól a fejbúbig, amely képes enyhíteni a betegségből vagy sérülésből eredő fájdalmakat, testi és lelki megtisztulást ad. A masszázs tarthat hatvan percig az egész testen, vagy fél órán át a kívánt testrészen. (hát, kar, vagy láb)


  Thai masszázs:
   A masszázs alatt a testet átszövő energiapálya-rendszeren dolgozik a masszőr, melynek során reflexzónákat, akupresszúrás pontokat érint. A kezelés eredményeképpen eltűnik a feszültség, csillapodik a fájdalom, javul a keringés és a nyirokműködés. Hatására megindul a méregtelenítési folyamat a testben, csökken a fáradtságérzet, oldódnak a mentális és fizikai blokkok, és helyre áll a testi- lelki harmónia! Egyszerre frissít és nyugtat! 

A masszázs során a különböző testhelyzetekben az izmok nyomásával és nyújtásával kilazulnak az ízületek, növekszik mozgásterjedelmük és csökken az izommerevség. Célja a teljes relaxáció elérése! 


 Hát-thai:
…ha már nagyon fáj!
 Thai és frissítő gyógymasszázs a háton, a nyakon és a válltájékon. A gerinckörnyéki izmok átmasszírozásával és a csigolyák passzív nyújtásával hátunk ellazul, mozgékonyabbá válik, a nyaki izommerevség feloldódik. 


Nyirokmasszázs:
Gyengéd, pumpáló fogásaival kitisztítja a nyirokrendszert, aktiválja a nyirokmirigyeket, segíti a méreganyagok elvezetését és erősíti az immunrendszert.
 "Lady méregtelenítő" -csomag:
 40 perces nyirokmasszázs a lábon és a háton, majd fél óra kellemes izzadás az infraszaunában, kihasználva annak méregtelenítő hatását.


Helyi fogyasztó és celluitisz masszázs:
A masszázs enyhíti a narancsbőrt, ott formálja az alakot és segíti a zsírbontást, ahol erre a legnagyobb szükség van. Speciális „zsírtörő” masszázs, nyirokmasszázs és köpölyözés egymásutánja.


 Irodai masszázs:
 Igazi felfrissülés a számítógép mellett…
Az irodai munka során igénybe vett izomcsoportok ellazítása speciális fogásokkal, javítja az általános közérzetet, oldja az izommerevségeket, felgyorsítja a vérkeringést, ezzel növelve a koncentrálóképességet, relaxáló hatású.
A masszőr egy speciális széken, ruhán keresztül (olaj és krém használata nélkül) speciális mozdulatokkal átdolgozza a gerinc két oldalát, a vállakat, a lapockát és a medence egy részét. A nyak és a tarkó masszírozásával pedig csökkenti a stresszt.