Szaunák

Stúdiónkban egy finn és két infraszauna segíti a tökéletes felfrissülés és ellazulás, a teljes méregtelenítést. Infraszaunáink különlegessége a beépített fényterápia!

Infraszauna:

Nagyon kedvelt a vendégeink körében. Népszerűségét kellemesen meleg hőmérsékletének, és számtalan jótékony hatásának köszönheti.

Az infraszaunában nem a levegő hőmérséklete melegszik fel, hanem az infrasugarak a szervezetünkbe hatolva átalakulnak hőenergiává, és belülről melegítik fel testünket, mintegy mesterséges lázat előidézve. Ezt a hőt szervezetünk különösen jól értékesíti, serkenti a vérkeringést, csökkenti az ízületi fájdalmat, az izomlázat, erősíti az immunrendszert.

Az intenzív, egész mélyről eredő izzadás során sok-sok méreganyag ürül ki a szervezetünkből. Rendszeres használatának leggyorsabban jelentkező hatása a felüdülés. Kellemes melegében, és a hozzá kapcsolódó fényterápiának köszönhetően testben és lélekben frissülünk fel.

Mivel a kabin nem forró, ezért olyanok is használhatják, akik nem szeretik, nem bírják, vagy nem engedélyezett a finn szaunákban tapasztalt nagy meleg.

 

Finn szauna:

E szaunánk hőmérséklete 70-100 c közti, melyet a szaunakályha melegít fel, és e magas hőmérséklet miatt izzadunk. A kályhán lévő köveket vízzel locsolgatva átélhetjük a testünkben szétáramló frissesség érzését, a szabad légutak élményét. Izzasztó hatása javítja közérzetünket, javítja egészségünket.